KidsRun – Praktische info

1. Bevestiging inschrijving LivinusRun 2015!
Proficiat en bedankt! Uw oogappel zal deelnemen aan de tweede KidsRun in Sint-Lievens-Houtem.
Uw spruit maakt daarmee deel uit van de meer dan 50 deelnemertjes en mede daardoor sponsort u ons goede doel, nl. Kom op tegen Kanker van de dienst oncologie o.l.v. Professor Van Belle van UZ Gent.
2. Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid vind je ter hoogte van Polbroek 64, 9520 Sint-Lievens-Houtem (naast dit huis is de oprit van een grote gratis parking).
Hou er rekening mee dat het zomerjaarmarkt is in Sint-Lievens-Houtem en dat andere parkeermogelijkheden beperkt zijn.
3. Afhalen borstnummer
bovenaan Marktplein, Sint-Lievens-Houtem

Je kan het borstnummer afhalen vanaf 8u45 bovenaan op het Marktplein van Sint-Lievens-Houtem.

4. KidsRun – van start tot finish
Eenmaal de borstnummers opgespeld, worden de kinderen toevertrouwd aan hun begeleider per afstand. Deze nemen de kindjes mee naar de 2 startplaatsen.

  • De oudste kinderen lopen 600m en starten bovenaan het marktplein. Ze lopen in rechte lijn naar de kerk en maken daar rechtsomkeer.
  • De jongste kinderen lopen 300m. Hun startplaats bevindt zich aan de kerk en zij lopen in een rechte lijn naar de finishboog bovenaan het marktplein.

Ook de mensen van de organisatie zullen met de kindjes meelopen om hen te begeleiden. Uiteraard zal deze strook VOLLEDIG verkeersvrij worden gehouden tijdens de KidsRun.

5. Aankomst
bovenaan Marktplein, Sint-Lievens-Houtem

De deelnemertjes krijgen allemaal een verrasingspakketje aangeboden met al wat lekker en gezond is 🙂 !

6. Podium
bovenaan Marktplein, Sint-Lievens-Houtem

Per reeks zullen de 3 eerste deelnemertjes worden beloond met een heuse podiumceremonie waar zij hun prijs in ontvangst mogen nemen. Deze zal doorgaan omstreeks 10u15.

7. AfterRun
Café Pallieter, Paardemarkt 2, Sint-Lievens-Houtem
Na de inspanning is er tijd voor ontspanning!
Na de Run worden de kinderen en hun ouders verwacht in de Pallieter Arena. En net zoals vorige jaren worden daar de mooiste momenten nog eens op een rijtje gezet! Ook op het marktplein zelf zal de nodige animatie worden voorzien!

Met medewerking van: