Beste loper,

Op zondag 28 juni is het weer zover!
De 6e editie van onze jaarlijkse LivinusRun!

Ook dit jaar behouden we onze uitgebreide formule met keuze tussen 5, 12, 18 & 29 km en KidsRun. Zo blijft er ook dit jaar voor iedereen een "Uitdaging op maat".
Uiteraard staan wij garant voor vernieuwing: het parcours tussen Gent en Gontrode is volledig hertekend. Steenwegpassages moeten wijken voor eenvaksbaantjes, passages door groene zones zoals het Liedermeerspark en prachtige delen langs de Schelde. Bovendien starten we dit jaar de 29km vanop de fietsersbrug in het Keizerpark te Gent en finishen we op het marktplein na een passage onder de Livinusbrug.
Kortom, een ongeziene meerwaarde!

Verder trekken we opnieuw de kaart van een verzorgde organisatie met Vespa begeleiding onderweg en een uitgebreid massageteam aan de finish.
We hopen het deelnemersaantal van maar liefst 500 deelnemers van vorig jaar te overschrijden. En ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel, zijnde de strijd tegen Kanker!
Schrijf je hier in vóór 1 mei
en geniet van onze VROEGBOEKKORTING
Alle info op: www.livinusrun.be

nieuw Ben je van de buurt van Gent? Maak dan zeker gebruik van onze exclusieve Back2Gent bus - nooit geziene luxe service!


Challenge yourself and your friends!
 

LivinusRun is een organisatie van LivinusRunners
i.s.m. de Gemeente SINT-LIEVENS-HOUTEM en SPORTA.